Dövüldü, bir odaya kilitlendi, dehşeti yaşadı! Gözyaşlarına boğuldu

Adana’da birlikte yaşadığı sevgilisi ile kavga edip evden ayrılan 2 çocuk annesi H.Y. (26), arkadaşı Remziye B.’nin evine sığındı. 3 hafta kaldığı evde Remziye B.’nin eşi Vural B. (36) tarafından birçok kez dövülen ve odaya kilitlenen H.Y.’yi Kadın Destek Uygulaması (KADES) kurtardı. Polis operasyonu ile kurtarılan H.Y. gözyaşlarına boğuldu. H.Y. kadın sığınma evine yerleştirilirken, gözaltına alınan Vural B. tutuklandı.

  • 26 Nisan 2021
  • 402 kez görüntülendi.
Dövüldü, bir odaya kilitlendi, dehşeti yaşadı! Gözyaşlarına boğuldu

Olay, geçen çarşamba günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi’ndeki 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Bir süre önce birlikte yaşadığı Bilal V. ile arası bozulunca evden ayrılan 2 çocuk annesi H.Y., arkadaşı Remziye B.’nin yanına gitti. Burada yaklaşık 3 hafta kalan H.Y., Remziye B.’nin eşi Vural B.’nin uyuşturucu madde kullanmasından rahatsızlık duymaya başladı. Vural B.’nin uyuşturucu kullanan arkadaşlarının eve girip çıkmasından dolayı sürekli kavgaların yaşandığı evde Remziye B. de eşi tarafından darbedildi. Vural B. bu kavgaların yaşandığı sırada araya girmeye çalışan H.Y.’yi de defalarca darbetti.

PENCEREDEN YARDIM İSTEDİ

Vural B. daha sonra polise gideceğini söyleyen H.Y.’yi evin avlusunda bulunan odaya kilitleyip alıkoydu. H.Y. ise Vural B.’nin şiddetine dayanamayıp cep telefonuna yüklediği KADES uygulamasından polise bildirimde bulundu. Olay yerine giden polis, KADES çağrısı yapan kadını bulamadı. Bu sırada polisin sokağa geldiğini gören H.Y., pencereden bağırarak yardım istedi.

Dövüldü 

<p style=buy cheap kamagra online

, bir odaya kilitlendi, KADES kurtardı Polisi görünce gözyaşlarına boğuldu” class=”lazy” width=”770″ height=”100%” src=”http://kadinlarburaya.com/wp-content/uploads/2021/04/dovuldu-bir-odaya-kilitlendi-dehseti-yasadi-gozyaslarina-boguldu.jpg”>

‘DEVLETİN POLİSİ YANINDA’

Polis eve girdiğinde H.Y.’nin asma kilitle kapatıldığı odada olduğunu gördü. Kapısını açtırdığı odaya giren polis, “Korkma, devlet burada. Devletin polisi yanında. Seni kurtarmaya geldik” dediği H.Y.’yi evden çıkardı. Polis ekiplerince kurtarılan H.Y. ise gözyaşlarına boğularak “Çok korkuyorum. İyi ki polisi pencereden gördüm. İyi ki geldiler. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dövüldü 

<p style=Köp viagra Receptfritt

, bir odaya kilitlendi, KADES kurtardı Polisi görünce gözyaşlarına boğuldu” class=”lazy” width=”770″ height=”100%” src=”http://kadinlarburaya.com/wp-content/uploads/2021/04/dovuldu-bir-odaya-kilitlendi-dehseti-yasadi-gozyaslarina-boguldu-1.jpg”>

‘SAHİP ÇIKTIK DİYE BÖYLE OLDU’

Polis, Vural B.’yi gözaltına aldı. Evde arama yapan polis, uyuşturucu madde ve değişik çaplarda dolu fişek ele geçirdi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürülen Vural B., gazetecilere “İyiliğin bedeli… Sahip çıktık diye böyle oldu” dedi.

Adliyeye sevk edilen Vural B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kurtarılan H.Y. ise kadın sığınma evine götürülerek korumaya alındı.

Dövüldü, bir odaya kilitlendi, KADES kurtardı Polisi görünce gözyaşlarına boğuldu

 

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

Kripto Para Piyasaları için Bigpara

bloodpressureheartmeds.site

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ