Genç kıza muştalı saldırı! Kanlar içerisinde yere yığıldı

Bursa’da işinden çıkarak eve gitmek üzere sokakta yürüyen 18 yaşındaki genç kız, tanımadığı bir erkek tarafından cadde üzerinde muştalı saldırıya uğradı. Kafasında ve yüzünde ağır yaralar bulunan genç kızın saldırganı tanımadığı öğrenilirken, gözaltına alınan şüpheli, genç kızı başka birine benzettiğini, bu sebeple saldırdığını iddia etti.

  • 02 Nisan 2021
  • 238 kez görüntülendi.
Genç kıza muştalı saldırı! Kanlar içerisinde yere yığıldı

Olay, dün akÅŸam saatlerinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre, işçi servisinden inerek evine doÄŸru yürümekte olan Ecenur Ö.,(18) tanımadığı bir erken tarafından muÅŸta ile saldırıya uÄŸradı. Ne olduÄŸunu anlamayan genç kız, kanlar içerisinde yere yığıldı. Bu sırada çevrede bulunan vatandaÅŸlar, olaya müdahale ederek muÅŸtalı saldırganı etkisiz hale getirdi. Kafasından ve yüzünde ağır yaralar oluÅŸan genç kız, olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri tarafından Yüksek Ä°htisas EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüpheli Sedat A. ise, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

AW284274_04

‘AÄžABEYÄ°MÄ°N ÖLÃœMÃœNE SEBEP OLAN KİŞİYE BENZETTÄ°M’

Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan ve daha 16 farklı suç kaydı bulunan şüpheli Sedat A., ”Benim aÄŸabeyim daha önce öldürüldü. Songül S.’ye, aÄŸabeyimin ölümüne sebep kiÅŸiye benzettim, bilerek olmadı, piÅŸmanım” dediÄŸi öğrenildi.

‘VATANDAÅžLARIN BÄ°R AN OLSUN YANIMIZA GELMEMESÄ° ÇOK YAZIK’

Yaşanan olayın ardından konuşan Ecenur Ö.

http://ateamresource.de/.well-known/pharmacy/index.html%3Fp=150.html

buy levitra uk online

, “ Eve gitmek üzere yürürken aniden tanımadığım bir adam karşıma çıktı. Hiç bir ÅŸey yokken, saldırıp defalarca yumruk attı. ‘Songül sen aÄŸabeyimi öldürdün ben de seni öldüreceÄŸim” diyerek’ kafama muÅŸta ile vurdu. Ne olduÄŸunu anlamadım, ‘seni öldüreceÄŸim’ dedi. Kendisini tanımıyorum, beni birine benzettiÄŸi için bana bunu yapmış. Olay esnasında kimse yanımıza gelmedi. VatandaÅŸların bir an olsun yanımıza gelmemesi çok yazık. Åžikayetçiyim ve konunun takipçisi olacağız” diye konuÅŸtu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ