Serra Yılmaz ‘Sancho Panza’ rolüyle Ä°talya turnesinde

  • 04 Aralık 2019
  • 311 kez görüntülendi.
Serra Yılmaz ‘Sancho Panza’ rolüyle Ä°talya turnesinde

15 senedir aralıksız İtalya’da tiyatro sahnesine çıkan usta oyuncu Serra Yılmaz, yeni oyunu ‘Don Kişot’ ile tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.

15 senedir aralıksız İtalya’da tiyatro sahnesine çıkan usta oyuncu Serra Yılmaz, yeni oyunu ‘Don Kişot’ ile tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İtalya’da başlayan oyunun turnesi nisan ayına kadar 100 temsille tüm İtalya’yı baştan sona dolaşacak. İtalyan oyuncu Alessio Boni ile Miguel de Cervantes’in ölümsüz eserinden uyarlanan ‘Don Chisciotte (Don Kişot) için beraber sahneye çıkan Yılmaz, oyunda Don Kişot’un yol arkadaşı Sancho Panza’ya hayat veriyor.
Ä°talya’nın büyük tiyatrolarından Nuovo Tiyatro’nun prodüksiyonunda gerçekleÅŸtirilen oyun geçtiÄŸimiz sezon boyunca kapalı giÅŸe oynanmıştı. Alessio Boni ve Serra Yılmaz’a sahnede Marcello Prayer, Francesco Meoni, Pietro Faiella, Liliana Massari ve Elena Nico gibi deneyimli ve genç Ä°talyan oyuncular eÅŸlik ediyor. Ä°talya’nın prestijli tiyatro ödüllerinden Persofone Ödülleri’nde En Ä°yi Kadın Oyuncu ile Cuomo Uluslararası Ödülleri’ne layık görülen Yılmaz

, son olarak 19 Aralık’ta Ä°talya’da vizyona girecek Ferzan Özpetek’in yeni filmi ‘La Dea Fortuna’da rol almıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ