Cindy Crawford’un 18 yaşındaki model kızı Kaia Gerber aşık oldu!

  • 08 Kasım 2019
  • 315 kez görüntülendi.
Cindy Crawford’un 18 yaşındaki model kızı Kaia Gerber aşık oldu!

Bir döneme damgasını vuran ünlü model Cindy Crawford’un kızı da kendi gibi model. Kaia Gerber 14 yaşındayken annesi Cindy Crawford sosyal medyada fotoğrafını paylaşınca, güzel model o günden beri defilelerin aranan isimlerinden oldu. Annesinin tahtına aday gösterilen Kaia Gerber kısa sürede en başarılı modeller arasında girmeyi başardı. Şimdiye kadar biriyle anılmayan Cindy Crawford’un kızı Kaia Gerber’ın aşık olduğu ortaya çıktı. 18 yaşındaki genç model Kaia Gerber sevgilisi ABD’li komedyen Pete Davidson ile ilk kez görüntülendi.

Bir döneme damgasını vuran ünlü model Cindy Crawford’un kızı da kendi gibi model. Kaia Gerber 14 yaşındayken annesi Cindy Crawford sosyal medyada fotoğrafını paylaşınca

http://www.bleier-online.de/blogs/ohne/tuotekategoria/suun-sieni-infektio/index.html

, güzel model o günden beri defilelerin aranan isimlerinden oldu. Annesinin tahtına aday gösterilen Kaia Gerber kısa sürede en başarılı modeller arasında girmeyi başardı. Ünlü model Kaia Gerber, yakın zamanda 18’ine girmişti. Şimdiye kadar biriyle anılmayan Kaia’nın aşık olduğu ortaya çıktı. Genç model, 1 aydır ABD’li komedyen Pete Davidson (25) ile birlikte.

Ariana Grande’ye aşk acısı çektirdi Davidson, ünlü şarkıcı Ariana Grande’ye aşk acısı çektiren eski sevgilisi. Kaia Gerber sevgilisi Pete Davidso, Malibu’da bir akşam yemeği çıkışında görüntülendi. Çift ilk kez birlikte görüntü verdi.

NİŞANI ATTILAR

Ariana Grande ve Pete Davidson, 2018 Mayıs ayında birlikte olduklarını açıklamış ve haziranda evlilik yolunda ilk adımı atarak, nişanlanmıştı.

İlişkileriyle örnek gösterilen çift, aşklarını kameralar önünde de yaşıyordu.

Ortak bir açıklama yayınlayan ünlü şarkıcı ve komedyen, “Beraberliğimizi bitirmek için doğru zamandayız” diyerek birlikteliklerini sonlandırmıştı.

90’LARA DAMGA VURAN MODELİN KIZI

Öte yandan Kaia, 90’ların süpermodeli Cindy Crawford’un kızı.

Cindy Crawford 4 yıl önce Instagram’da o dönem 14 yaşında olan kızının fotoğrafını paylaştı. O tarihten bu yana Kaia defileden defileye koşuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ