Eşini servis şoförünün yanındaki koltukta oturduğu için öldürmüş

  • 01 Kasım 2019
  • 284 kez görüntülendi.
Eşini servis şoförünün yanındaki koltukta oturduğu için öldürmüş

Diyarbakır’da eÅŸinin üzerine benzin dökerek yakıp ölümüne, kızının da yaralanmasına neden olduÄŸu gerekçesiyle tutuklanan şüphelinin, ifadesinde olay öncesi eÅŸiyle çalıştığı iÅŸ yerinin servis aracını kullanan ÅŸoförün yanındaki koltukta oturması nedeniyle tartıştığını söylediÄŸi ortaya çıktı. Şüpheli Can Y’nin “EÅŸim iÅŸe gidip gelirken ÅŸoför koltuÄŸunun yan tarafında oturuyordu. Bu benim zoruma gidiyordu” dediÄŸi öğrenildi.

Åžirinevler Mahallesi’nde yaÅŸayan 3 çocuk sahibi Can (35) ile Güllü Y. (30) çifti arasında 15 gün önce kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Can Y, iddiaya göre bidondaki benzini eÅŸi Güllü (30) ve kızı Zeynep’in (12) üzerine dökerek çakmağı ateÅŸledi. Alevler içinde kalan Güllü Y

Constipatie – Obstipatie en verstopping

, ikinci kattan atlayarak ağır yaralandı. Olayda Zeynep ve Can Y. de yaralandı.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Güllü Y, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Tedavisinin ardından gözaltına alınan Can Y, Ergani Sulh Ceza HakimliÄŸince eÅŸine yönelik “kasten öldürmek” ve kızına yönelik “kasten öldürmeye teÅŸebbüs” suçlamasıyla tutuklandı.

“ÅžOFÖR KOLTUÄžUNUN YAN TARAFINDA OTURUYORDU”

Suçunu itiraf eden Can Y., ifadesinde daha önce tartıştıkları konuların olay günü yeniden canlandığını, eşinin çalışmasını istemediğini ama ısrarı üzerine çalışmasına izin verdiğini öne sürdü.

Can Y., tartışma anında yaşananlara ilişkin şunları söyledi:
“EÅŸim iÅŸe gidip gelirken ÅŸoför koltuÄŸunun yan tarafında oturuyordu. Bu benim zoruma gidiyordu. EÅŸimle servis aracında ÅŸoförün yanına oturmamasını söylediÄŸim için tartışmaya baÅŸladık. EÅŸim kendisine baskı uyguladığımı, dışarı çıkıp kendisini aracın altına atacağını söyledi. Kızımla bu duruma engel olmaya çalıştık. O sinirle odun kesme makinesi için saklamış olduÄŸum benzini getirerek odaya döktüm. ‘Öleceksek beraber ölelim.’ dedim. Elimdeki çakmağı çaktığımı hatırlamıyorum. Benzini odaya dökerken benim ve eÅŸimin üzerine sıçramış olabilir.  Birden beni ve eÅŸimi alevler sardı. Suyla kendimi söndürmeye çalıştım. AÅŸağıya indiÄŸimde eÅŸim aÅŸağıdaydı. Orada bulunan vatandaÅŸlar onu söndürmeye çalışıyordu.”

Can Y., pişman olduğunu belirterek, kızının, annesinin üzerine benzin döktüğünü gördüğüne ilişkin ifadesinin gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ