Bu gece yaÅŸanan Akrep Yeniayı’nın burçlara etkileri

  • 08 Haziran 2019
  • 304 kez görüntülendi.
Bu gece yaÅŸanan Akrep Yeniayı’nın burçlara etkileri

Bu gece gökyüzünde bir Akrep Yeniayı oluÅŸtu. Yeniay zamanları, yeni bir ÅŸeye baÅŸlamak için olumlu enerjiler barındırır. Ä°ÅŸte bugün Türkiye saatiyle 20:38’de gerçekleÅŸen Akrep Yeniayı’nın gündeme getireceÄŸi konular ve burçlara etkileri…

30 Ekim’de Türkiye saatiyle saat 20:38’de Akrep Yeniayı yaÅŸandı. Bu yeniayda Ä°kizler burcu yükseliyor. GüneÅŸ ve Ay ise 5. evde kavuÅŸum halinde. En çok dikkati çeken konular çocuklarla ilgili meseleler, sanatsal faaliyetler, ek iÅŸler olacak. Ayrıca çocuk sahibi olmak istiyorsanız Akrep Yeniayı bu konuyla ilgili destekleyici açılar barındırıyor. 

İletişim sektöründe çalışanlar için epey yoğun ve hareketli günler başlıyor. Uzun zamandır aklınızda olanları hayata geçirebilirsiniz. Özellikle önümüzdeki haftayı verimli değerlendirmeye bakın.

Akrep, gizemi, sırları, cinselliği ve tutkuyu anlatır. Bu dönemde aşklar da kavgalar da daha tutkulu yaşanabilir. Kıskançlık krizleri geçirebilirsiniz. Özellikle cinsel şiddet konuları gündeme gelebilir.

Akrep yeniayının haritasına bakarken, eş zamanlı olarak Tarot kartlarına da danıştım. 

Instagram: @tarotsecrets

YENİAYIN BURÇLARA ETKİLERİ:

Koç’lar: Kariyer anlamında önemli bir atılım yapabilirler. Duygularını bir kenara bırakmadan da baÅŸarılı olabileceklerini görecekler. Maddi anlamda bereketli bir sürece giriyorlar.

BoÄŸa’lar: Bir konuda savaÅŸ baltasını eline alacaklar çünkü artık BoÄŸa’lar için mücadele zamanı. AÅŸk hayatlarında kaba sözlerinden ötürü bitiÅŸler yaÅŸayabilirler. 

İkizler: Yükselen İkizler enerjili bir yeniay geliyor. İlahi lütuflarla karşılaşmaları ve hayatlarında bazı sorunların mucizevi bir şekilde çözüme ulaşması söz konusu olabilir. İkili ilişkilere dikkat. Ağzınızdan çıkan sözlerin önemini daha iyi anlayacaksınız. 

Yengeç’ler: Maddi konularla ilgili huzursuz hissedebilirler. Ama bu kuruntuları boÅŸuna. Biraz sakin kalmak ve çok kafaya takmamak Yengeç’lere iyi gelecek. Bu yeniay zamanı biraz nefes almaya çalışın ve kendinize vakit ayırın.

Aslan’lar: Kafalarında planladıkları konuların hiç de hayal ettikleri gibi sonlanmadığı gerçeÄŸiyle yüzleÅŸebilirler. Mantığı devrede tutmaya çalışın ve akıl danışarak adım atın.

BaÅŸak’lar: Sınırlarını korumakta zorlanabilirler. Åžiddete meyilli kiÅŸilerden uzak durmalılar. Yaralanmalara ve kazalara karşı dikkatli olun. 

Terazi’ler: Yıkıcı bir sonlanmayla karşı karşıya kalabilirler. Hayaller ve gerçeklerin aslında çok farklı olduÄŸunu kavrayıp, kendi içlerinde ya da hayatlarında yepyeni bir yola çıkabilirler. Sevdiklerini arkalarında bırakmaları gerekebilir. 

Akrep’ler: Yeni anlaÅŸmalar yolda. Özellikle iÅŸle ilgili ortaklıklar söz konusu. Uzun zamandır çözülemeyen bir durumla ilgili uzlaÅŸma saÄŸlanabilir. Maddi anlamda karlı bir yatırım yapabilirler.

Yay’lar: Yakın zamanda ne ektilerse onu biçecekler. Bir davaları varsa sonuç almaları yakın ve bu sonuç lehlerine görünüyor. Adil davranmaya özen gösterdikleri sürece kapıların açılacağını fark edecekler.

OÄŸlak’lar: Bir karar verme ve adım atma sürecine girecekler. Mirasla ilgili anlaÅŸmazlıklar bolca gündeme gelebilir. Ayrıca yol kazalarına karşı iki kez dikkatli olsunlar. Hayatlarında bir yandan bazı ÅŸeyler yıkılırken, bir yandan da yeni ÅŸeylerin oluÅŸmaya baÅŸladığını çok yakından görecekler.

Kova’lar: GeçmiÅŸte tanıdıkları birinin yardımını ve desteÄŸini alabilirler. Bu aralar biraz daha fazla geçmiÅŸi özleyecekler. Dikkat etmeleri gereken nokta, geçmiÅŸe takılı kalıp da bugünü ve gelecek planlarını ertelememeleri.

Balık’lar: Maddi kayıplar yaÅŸayabilirler. Ä°ÅŸ deÄŸiÅŸtirebilir ya da iÅŸle ilgili yanıldıkları konularla karşılaÅŸabilirler. 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ