Vodafone Smart 4 Power özellikleri ve fiyatı

  • 14 Ekim 2014
  • 1.029 kez görüntülendi.
Vodafone Smart 4 Power özellikleri ve fiyatı

Vodafone Smart 4 power telefonu özellikleri yanısıra fiyatı ile de dikkat çekiyor.

Vodafone ilk yerli üretimi olan vodafone smart 4 power vestel desteği ile ülkemizde satışa başlandı.

Ülkemizde henüz 4G kullanımı olmasada yakın bir zamanda kullanmaya başlama ihtimalimiz bulunuyor. Smart 4 power ‘da android işletim sistemi bulunmaktadır.Tasarım olarakta dikkat çeken smart 4 power 9.5 mm kalınlığında ve 162 gram ağırlığındadır. Arka kapağının mat olarak üretilmesi ile elden kayma kazalarını önlüyor.

Smart 4 power’da 5 inçlik bir ekran bulunmaktadır.Telefonda çıkmayanbir 3000 mAh’ık bir batarya bulunmaktadır. Normal bir kullanım ile ortalama olarak 2.5 gün şarjı gitmektedir. İlk aldığınızda 4 GB’lık bir hafızası bulunurken microSD kart ile 32 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Telefonu ilk aldığınızda hediye olarak 16 gb’lık microSD kart çıkmaktadır.540×960 çözünürlüğündeki ekran tatmin edici bir görüntü vermektedir.

1.3 GHZ değerinde 4 çekirdekli bir işlemci bulunmaktadır. 1 GB RAM ile akıcı bir seyir sağlamaktadır. 3 Boyutlu oyunlarda bile sorunsu bir şekilde oynatmaktadır.Kamera özelliklerine baktığımızda ise arka kamerası 5 megapiksel olmasına rağmen gayet iyi bir görüntü yakalamaktadır. Vodafone smart 4 power 599 TL fiyata sahiptir.

vodafone-smart-4-power.jpg

HABER3.COM ÖZEL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ