Necati Şaşmaz'ın eşi

  • 14 Ekim 2014
  • 1.102 kez görüntülendi.
Necati Şaşmaz'ın eşi

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın 8 yıl önce dizide birlikte rol aldığı Sharon Stone’la yeniden çalışma planı eşi Nagehan Kaşıkçı’nın kıskançlık krizine takıldı.

STONE GELECEKTİ AMA…

Habertürk’ten Faik Erdemli’nin haberine göre Hollywood yıldızı Sharon Stone, 8 yıl önce Andy Garcia’yla Kurtlar Vadisi dizisinde rol almış, Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’la öpüşme sahnesi büyük olay olmuştu. Kurtlar’ın yeni bölümlerinde bir kez daha rol alan Andy Garcia’nın ardından Sharon Stone’un da tekrar Şaşmaz’la kamera karşısına geçmeye hazırlandığı ancak projenin kıskançlık krizi yüzünden rafa kalktığı ortaya çıktı.

ESKİ GÖRÜNTÜLERİ SİLDİRTTİ

Şaşmaz’ın Sharon Stone’u da tekrar diziye dahil etme planını, 8 yıl önceki öpüşme görüntülerinin yeniden gündeme gelmesi kaygısıyla bozan eşi Nagehan Kaşıkçı, güzel yıldızın diziye katılmaması yönünde eşine baskı uyguladı. Bununla yetinmeyen Kaşıkçı, Şaşmaz’dan Stone ile yıllar önce çekilen öpüşme sahnelerini de internet sitelerinden kaldırtmasını istedi.

24 KEZ TEKRAR

Şaşmaz, 8 yıl önce Sharon Stone’la birlikte oynadığı öpüşme sahnesi için “Çok acemi bir iş çıkardım. Öpüşme sahnesini 24 kez tekrar ettik” demişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ