Akne izlerinden nasıl

  • 14 Ekim 2014
  • 993 kez görüntülendi.
Akne izlerinden nasıl

Güzel ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak eminim ki hepimizin hayali. Fakat bazılarımızda ergenlik döneminde gözle görünen akneler tedavi edilmediğinde kalıcı izler bırakabilir.

Akşam Life’dan Pervin Dinçer’in yazısı…

Akneler derinin yağ oranının fazla olduğu bölgelerde çıkıyor ve deride kırmızı sivilce, kist, siyah nokta olarak gözlemliyoruz.

Lekeli ve pürüzlü bir cilde sahip olmak artık bir kader değil çünkü akne lekelerinden kurtulmanın altın yolu “Altın Frekans”tan geçiyor. Altın Frekans, son zamanların en çok konuşulan cilt uygulamalarından biri. Akne lekelerinden kurtulmak için can atanlara, çatlaklarında iyileşme görmek isteyenlere müjdelenen leke giderici sistem, uzman eller tarafından uygulandığında yüz güldürücü sonuçlar veriyor.

Fraksiyonel CO2 Lazer cilt yenileme işleminin saymakla bitiremeyeceğimiz birçok uygulaması bulunuyor ve işte bu uygulamalardan sadece bazıları. Yüz, göz kapakları, boyun ve dekolte bölgelerindeki izleri yok edilmesinde, ince kırışıklıkların giderilmesinde, yüz gençleştirilmesinde, sivilce izleri ve çukurlarının ortadan kaldırılmasında, yara ve yanık izleri ile derin çatlakların neden olduğu izlerin giderilmesinde başarılı sonuçlar elde ediliyor.

Peki bu işlem nasıl yapılıyor? Gelelim ayrıntılarına. Öncelikle lokal anestezi kremi uygulanan cildin üst tabakası mikro iğnelerle uyarılıyor ve bu alt tabakaya etkilerin iletilmesine yardımcı oluyor. Cildin alt tabakasına fraksiyonel radyo frekans enerjisi ve etkisi verilerek kolajen dokusunun yenilenmesi sağlanıyor. Ultra Lift’le cildimiz problemlerden kurtulurken yüzde uzun kızarıklık, ödem ve kabuklanma gibi işlem sonrası etkiler görülmüyor.

İşlem toplamda 20-25 dakika sürüyor ve 2-3 hafta arayla cildin sorununa bağlı olarak 3-4 defa uygulanması yeterli oluyor. İşlem sonrasında oluşan hafif kızarıklıklar da 4-5 saat içerisinde kayboluyor. Problemsiz ciltlerde de tek seans uygulama yapılarak cildin canlanması sağlanabiliyor.

Altın çağlar için altın iğneden daha makbulü ne olabilir ki! Böylece belki günlerdir belki aylardır belki de yıllardır iz bırakan akneleriniz canınızı sıkmaktan çıkıyor. Akne tedavisinin altın gibi bir çözümü olacağını yıllar önce söylenseydi gülüp geçebilirdik. Ama bugün gelişen ve ilerleyen sağlık sektörünün nimetlerinden biri olarak karşımıza çıkan uygulamalar hem estetiği hem de sağlığı bir arada sunuyor. Altın Frekans uygulaması da estetik ve sağlığı bir arada taşıyan uygulamalardan biri. Ama her zaman söylediğim gibi önemli olan uzman ellere başvurmak. Yanlış, eksik ya da başarısı kesinleşmemiş uygulamalar, yöntemler çözümü olmayan sonuçlara neden olabilir.

Güzelliğinize…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ